SK Aarhus lægger pres på TTH med sejr

SK Aarhus sejrede med 23-26 mod Ringkøbing Håndbold og lægger derfor pres på TTH Holstebro i kampen om at undgå kvalifikationskampe for overlevelse i Primo Tours ligaen.

Holdene fulgtes ad til stillingen 7-7 efter et kvarters spil, men fire SK Aarhus-scoringer i træk dannede grundlaget for, at gæsterne fra ‘Smilets By’ gik til paues foran 10-17.

SK Aarhus var igennem hele anden halvleg i fuld kontrol. Med otte minutter igen var de foran med 20-25, og så var det blot ren kosmetik, at Ringkøbing pyntede på resultatet i slutminutterne.

Efter Ringkøbing lavede kampens sidste tre mål endte opgøret med en sejr til SK Aarhus på 23-26, hvilket betyder, at Aarhus-klubben er to point foran TTH Holstbro forud for deres kamp på mandag mod NFH.