Miklas Ravn Campbell

Randers slår på udebane storsatsende Odense

I Primo Tours Ligaen mødte Odense og Randers fredag aften. Det endte overraskende med en udesejr på 21-22 til Randers.

Kampen startede meget lige, og de to hold fulgtes fint ad. Især den kommende Odense spiller Mie Højlund var toneangivende i kampens begyndelse og lavede 3 af holdets første 5 scoringer.

Ved stillingen 6-6 fik Randers styr på Odense og vandt den kommende periode. Derfor kunne Randers gå til pause foran 8-12.

I 2.halvleg virkede udeholdet til at have kampen under kontrol, og da der manglede blot 13 minutter af kampen, så var der ikke ændret på deres 4-målsføring, som de gik til pause med.

Men så meldte Odense sig for alvor ind i kampen. De havde bestemt ikke opgivet at vinde kampen. På blot 5 minutter lykkedes det Odense, da der resterede 8 minutter af kampen, at udligne til 18-18.

Men igen kom Randers ovenpå og hold Odense fra fadet. Dette betød, at Randers var foran med 2 mål, da kampens sidste minutter skulle spilles. Odense formåede ikke at udligne Randers-føringen, og derfor kunne gæsterne efter slutfløjtet fejrer en flot udebanesejr på 21-22 over Odense.

Odense Håndbold: Nadia Offendal 7, Maja Jakobsen 5, Oksana Kiseleva 4, Mathilde Dahl Schæfer 2, Jessica Quintino 2, Maria Adler 1

Randers HK: Kathrine Heindahl 7, Mie Højlund 4, Frederikke Gulmark 3, Maria Fisker 2, Lotte Vestergaard 2, Gitte Andersen 1, Daniela Gustin 1, Camilla Dalby 1, Cecilie Greve 1