Kommende Skanderborg-spiller: Trænger til at prøve nyt

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Den nuværende Skjern- og kommende Skanderborg-spiller, Morten Balling, ser frem til hans skifte til sommer.

Til sommer skifter Balling Skjern ud med Skanderborg, og det er noget han ser frem til. Han fremhæver blandt andet, at han er blevet stillet en anden rolle, i forhold til i Skjern, i sigte.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af det nye Skanderborg Håndbold til sommer. Efter 4 år i Skjern kunne jeg mærke at der skulle ske noget nyt i min karriere, og da klubben præsenterede Anders Eggert til den kommende sæson, meldt jeg hurtigt ud til klubben at jeg søgte nye udfordringer efter denne sæson. Jeg trænger til at prøve noget nyt og jeg har også lyst til at komme tilbage til et sted hvor jeg også er tiltænkt en rolle som bagspiller, siger Morten Balling til klubbens hjemmeside.

29-årige Balling har skrevet under på en tre-årig aftale med Skanderborg.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu