Miklas Ravn Campbell

Ajax vinder københavner-opgør

HIK tog fredag aften imod Ajax. Det var en meget intens kamp, som endte 21-25 til udeholdet.

Maglegårdshallen dannede til aften rammerne for noget af det nærmeste, man på Sjælland kalder et vaskeægte lokalopgør. HIK´s nye hjemmebane, Gentoftehallen, var i dag byttet med den lille Maglegårdshallen, som tidligere har dannet rammen for HIK hjemmekampe.

Det var en meget intens kamp, hvor man kunne mærke, at der var spændinger, som der bør være i lokalopgør. Brødre og kammerater mødtes, men derfor blev der stadig gået til stålet i dagens kamp.

Hjemmeholdet fra HIK kom bedst fra start i dagens kamp. Men Ajax svarede hurtigt igen. Resten af 1.halvleg forløb meget lige, og der var de sidste 25 minutter ikke mere end et enkelt mål imellem de to hold. Pausestillingen lød på 14-13 til HIK.

I 2.halvleg var det Ajax, der kom bedst fra start. Men HIK hentede, ligesom Ajax i starten af kampen, hurtigt ind.

Efter 40 minutter spil stod kampen 17-17. Men så fik hjemmeholdets Alexander Haase direkte rødt kort, og herefter var det Ajax, der havde momentum. Selvom de ikke for alvor trak fra HIK, så virkede det hele tiden til, at de havde fint styr på begivenhederne.

HIK satsede lidt for meget i især 2. Fasekontraen, hvor det blev til nogle unødvendige boldtab, som Ajax fint udnyttede.

Hjemmeholdet havde det meget svært i angrebet, og gæsternes keeper Mathias Olsson gjorde det utroligt godt i 2.halvleg, hvor han havde erstattet Mikkel Vilhemsen, der startede i Ajax-målet.

Ajax formåede at holde HIK på afstand, og kunne derfor rimelig sikkert holde føringen til slut. Kampen endte 21-25 til udeholdet, Ajax København.

HIK: Magnus Ravn Campbell 5, Alexander Haase 4, Frederik Samuelsen 3, Simon Lindholdt 2, Mikkel Alleslev Larsen 1, Morten Hansen 1, Thomas Lundgren 1, Jeppe Hammervig 1, Mads Sebastian Schou 1, Magnus Thun Djurhuus 1, Mads Vejby Hansen 1

Ajax København: Tobias Jørgensen 6, Jonatan Mollerup 6, Casper Overgaard 4, Rasmus Krogh 4, Jacob Wiberg 2, Anders Bendtsen 1, Kristan Lok 1, Mikkel Amdi 1