SønderjyskE henter Lemvig-fløj og forlænger med Fors

1. division - Herrer, 888 Ligaen
Foto: soenderjyske.dk

Foto: soenderjyske.dk

Det sønderjyske håndboldflagskab med hjemmebane i den berygtede Skansen har denne torsdag offentliggjort, at de har fået styr på deres mandskab på venstrefløjen til den kommende sæson.

Således har SønderjyskE først forlænget med en nuværende spiller i truppen og siden præsenteret en tilkommende spiller fra Vestjylland.

Kontraktforlængelsen for SønderjyskE er lavet i samarbejde med Christoffer Fors, der hermed forlænger sit ophold i det syddanske til sommeren 2018 – han ankom i klubben tilbage i 2012.

– Jeg har været i SønderjyskE i fem år, og med det lyseblå hjerte, som jeg har, er jeg rigtig glad for, at kontrakten er blevet forlænget. Det har været en fantastisk rejse hidtil, og jeg glæder mig til at tage yderligere skridt sammen med SønderjyskE og vores fantastiske publikum i Broager Sparekasse Skansen, siger Christoffer Fors i en pressemeddelelse.

Mens Christoffer Fors i den igangværende sæson danner fløjduo med Jacob Pedersen, kan han fra næste sæson se frem til at sparre og konkurrere med en ny holdkammerat på positionen som venstre fløj.

SønderjyskE har nemlig hentet den tidligere GOG- og snart tidligere Lemvig-spiller Mikkel Møller, der herved returnerer til en tilværelse som ligaspiller efter et enkelt år i herrernes 1. division.

– Mikkel har været i vores søgelys igennem længere tid, og derfor er det meget tilfredsstillende, at han næste sæson tørner ud i lyseblåt. Udover at kunne levere høj kvalitet på venstre fløj, så kan han også bidrage med spændende kompetencer i bagkæden, forklarer SønderjyskE-direktør, Simon Lindhardt.

Mikkel Møller har underskrevet en to-årig kontrakt med SønderjyskE – Christoffer Fors har, som nævnt, forlænget sin kontrakt med et enkelt år.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu