Skjern-keeper indstiller karrieren

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds Magnus Dahl indstiller karrieren til sommer af en blot 28 år.

Norske Dahl kom til Skjern for to år siden, men til sommer indstiller han håndboldkarrieren og flytter hjem til Norge med familien.

– Nogen vil måske synes at jeg stopper i for ung en alder, men jeg er kommet til et punkt hvor jeg glæder mig mere og mere til livet efter håndbolden. Nu skal jeg i første omgang fuldføre studierne, og derefter venter nogle vældig spændende jobmuligheder, siger Dahl i en pressemeddelelse fra agentfirmaet IMF.

Magnus Dahl har i løbet af sin karriere spillet i klubber som Paris, Atletico Madrid, HSG Wetzlar og IFK Kristiandstad.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu