Odder-keeper søger nye græsgange

1. division - Herrer
Foto: Kim Bruhn, Odder Håndbold

Foto: Kim Bruhn, Odder Håndbold

Efter to år i den blå trøje har målmand Simon Sejr og Odder Håndbold valgt at stoppe samarbejdet efter indeværende sæson. Det oplyser østjyderne i en pressemeddelelse.

Med en højde på den gode side af to meter-mærket har han længe været vant til at dukke hovedet, når han stillede sig ind mellem stolperne og hev feberredninger op af lommen. Men det er slut med at diske op med redninger med Spektrum Oder som hjemmebane, da Sejr har valgt at forlade Odder.

– Odder har som min første seniorklub været springbrættet til i min seniorkarriere. I takt med, at jeg har udviklet mine kompetencer som målmand, har jeg samtidig udviklet min forståelse for håndbold. Jeg har været glad for at være i klubben, møde folkene omkring og alle dem, der er kommet og set vores kampe, som har haft en stor del i mine to fantastiske år i Odder. Men nogle gange kommer man til et punkt, hvor man må se fremad og søge nye veje. Det punkt er vi nået til nu, hvor Odder Håndbold og jeg skilles. Det skyldes på ingen måde uoverensstemmelser, siger Simon Sejr.

Hvor 20-årig Simon Sejr, der er en del af U21-landsholdet, fortsætter karrieren er endnu ikke offentliggjort.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu