Tønder henter BSV-spiller

888 Ligaen
Foto: Kim Møller / TM Tønder

Foto: Kim Møller / TM Tønder

TM Tønder har sikret sig en gammel kending i form af Kristian Klitgaard, som de har hentet i Bjerringbro-Silkeborg.

Klitgaard har en lang fortid i Tønder, som han forlod for nogen år siden. Siden da er det blevet til ophold i Odder, Team Sydhavsøerne og altså nu BSV, hvor han spiller sæsonen færdig.

– Da muligheden opstod, at jeg kunne komme tilbage til TM Tønder, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle. TMT og Tønder by har en kæmpe betydning for mig. Siden jeg stoppede i klubben har jeg fulgt den meget tæt og synes virkelig, at klubben har gang i mange gode ting, hvilket jeg er glad for at blive en del af. Jeg håber, jeg kan være med til at flytte klubben endnu et skridt frem. Desuden glæder jeg mig bare helt vildt til at spille i Tønderhal 2, siger Klitgaard i en pressemeddelelse fra sønderjyderne.

Kristian Klitgaard har skrevet under på en to-årig aftale med Tønder.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu