Snapchat-takeover: Følg Christian Jensens opladning til GOG-opgør

888 Ligaen
Foto: Aalborg Håndbold

Foto: Aalborg Håndbold

HBOLD.dk har i efterhånden noget tid været at finde på Snapchat, og det sociale medies potentiale vil vi i dag udnytte til at give vores læsere et indblik i, hvordan Aalborg Håndbolds Christian Jensen forbereder sig til aftenens 888 Ligaen-opgør mod GOG.

Efter weekendens fornemme EHF Cup-triumf i Frankrig mod St. Raphael kommer GOG ind til aftenens ligaduel med selvtilliden i orden.

Dog kan Aalborg Håndbold selv prale af en ganske fin skalp, som de hentede i sidste uge, da de på hjemmebane besejrede de forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg med fire mål.

Det ligner derfor to ganske formstærke mandskaber, der støder sammen i SEF Arena i Gudme i aften – og for at gøre HBOLD.dk-læsernes optakt til duellen mere unik, giver vi jer muligheden for at følge Aalborg Håndbold-spilleren Christian Jensens opladning til udekampen.

Alt du skal gøre er at tilføje HBOLD.dk på Snapchat – og hvis du endnu ikke har gjort dette og er i tvivl om, hvordan man bærer sig af med at få det gjort, er det blot at følge denne guide.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu