Norsk VM-helt sikrede TTH sejren

En af den norske VM-helte, Torbjørn Bergerud, pillede fire straffekast for TTH Holstebro og det var stærkt medvirkende til, at de vandt med 23-24 mod KIF Kolding København.

KIF Kolding København startede bedst ud og kom foran 5-3 efter otte minutters spil, men som første halvleg skred frem satte TTH Holstebro sig på kampen.

Ved pausen var gæsterne fra TTH i front med 12-16, og den føring holdte de fast i starten af anden halvleg, hvor stillingen med 21 minutter igen var 13-17 til TTH Holstebro.

KIF Kolding København begynte eftefølgende at få fat defensivt. Kasper Hvidt fandt storspillet frem, hvilket gjorde KIF med ni minutter igen fi kreduceret til 19-20.

TTH fik dog rystet KIF af igne og var med under fire minutter igen foran med 20-24. To hurtige KIF-scoringer bragte dog spænding tilbage i opgøret.

Det kunne for alvor have blevet spændende med knap 45 sekunder igen, men Bo Spellerberg brændte KIF Kolding Københavns fjerde straffekast i kampen. Dermed var Sebastian Augustinussens scoring til slutresultatet 23-24 syv sekunder før tid ren kosmetik.