Målfarlig stregspiller til Randers HH

888 Ligaen
Foto: Hans Carstens

Foto: Hans Carstens

Svenske Alexander Morsten skifter til Randers HH til sommer, hvor kan få en nøglerolle i den kommende sæson. Det oplyser kronjyderne i en pressemeddelelse.

Randers Herre Håndbold er i fuld gang med at samle et slagkraftigt mandskab til den kommende sæson og et af de nye ansigter bliver 23-årige Alexander Morsten, der lige nu spiller i Hammarby i den svenske liga. Her har han vist sig som en målfarlig herre, senest mandag aften med 8 mål på 8 forsøg i Hammarbys udesejr over Skövde.

– Det er noget jeg vil fortsætte med i Randers, svarer Alexander Morsten smilende på spørgsmålet om sine mange mål – 88 i alt i den svenske liga i denne sæson. Han beskriver sig selv som en spiller med meget energi, god fremad banen og ambitioner om at udvikle sine evner som den centrale figur i forsvaret.

Stort ansvar
Det falder helt i tråd med træner Jan Paulsens forventninger til 196 cm høje svensker.

– Han har ikke fået lov til at dække så meget op men en spiller med hans størrelse skal kastes ud i det. I Randers får han chancen for at være leder i begge ender, siger Jan Paulsen.

Han forventer, at Alexander Morsten får en stor rolle og stort ansvar på det kommende RHH mandskab.

– Han får en høj plads i hierarkiet, understreger Jan Paulsen.

Store ambitioner
Han beskriver Alexander Morsten som en dygtig spiller der er klar til at tage næste skridt fra en solid svensk liga til en endnu bedre dansk.

– Svenske spillere repræsenterer stabilitet, solidt håndværk og professionalisme og det er også det jeg forventer fra Alexander, forklarer Jan Paulsen og uddyber:

– Han er en dygtig screeningspiller, har en fantastisk timing og er meget afslutningssikker.

Alexander Morsten har flere landskampe som ungdomsspiller med blandt andet en VM bronzemedalje som et højdepunkt og han håber skiftet til Randers Herre Håndbold kan hjælpe ham på vej mod debut på A-landsholdet.

– Det ville være sjovt og det er altid noget man stræber efter, siger Alexander Morsten og lyder som en spiller der glæder sig til de nye udfordringer i Randers.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu