Kiel taber CL-opgør uden skadet Landin

Champions League - Herrer
laszlo_nagy

I aftenens Champions League opgør mellem Kiel og Veszprem vandt ungarerne noget overraskende kampen med 25-27.

Tyske Kiel tog på hjemmebane imod det stjernespækkede ungarske hold, Veszprem. Det var en meget lige kamp, som endte med en smal sejr til gæsterne, som nu overhaler Kiel i Gruppe A.

Hjemmeholdet kom ellers bedst fra start, da den tyske landsholdsmålmand Andreas Wolff lukkede ned i kampen først par minutter. Det betød, at Kiel hurtigt var foran 5-1.

Efterfølgende vågnede ungarerne op og fik skudt hul på Wolff, der ikke var så toneangivende resten af 1.halvleg. Veszprem hentede hurtigt Kiel-føringen. Resten af halvlegen var meget lige, og de to hold kunne fuldt fortjent gå til pause med stillingen 15-15.

I 2.halvleg var det Veszprem, der skulle have den bedste start. Men igen blev den føring hurtigt indhentet. Det lignede så småt, at kampen skulle afgøres i allersidste sekund. Men pludselig fik gæsterne styr på tyskernes offensiv, og da de tre bagspillere Lazlo Nagy, Momir Ilic og Máté Lékai alle ramte et fint niveau, fik Kiel-defensiven aldrig styr på dem for alvor.

Gæsterne havde kort før slutfløjt en føring på 23-26, og kampen virkede her til at være afgjort. Men sådan skulle det ikke gå. Kiel kæmpede sig nemlig tilbage med hvad de havde, men grundet lige lidt klodsede frikast begået af Kiel selv, så løb tiden fra dem til sidst. De nåede op og var kun bagud med et enkelt mål. Men grundet den manglende tid, måtte Kiel give en gratis chance til gæsterne. Den omsatte den rutinerede Ilic til mål, og kampen var dermed afgjort. Det spændende opgør sluttede 25-27.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu