GOG vil give Aalborg kamp til stregen

888 Ligaen
GOG_tilskuere

GOG vil i aften fortsætte holdets sejrsstime, selvom de står over for en vanskelig modstander i Aalborg Håndbold. Det forklarer GOG-fløj Tobias Møller, der er glad for hjemmebanefordelen.

888 Ligaens nummer et mod nummer syv. På papiret er det en svær kamp for fynboerne, og det er GOG-fløj Tobias Møller enig i. Aalborg Håndbold har spillet godt i mange kampe, men det betyder ikke, at det fynske hjemmehold lægger sig fladt ned, forklarer venstrefløjen.

– Vi viste i pokalkvartfinalen, at vi kunne spille lige op med dem (red. Aalborg Håndbold), og vi spiller godt for tiden. Vi har lige slået St. Raphael på udebane, så vi kommer med meget selvtillid til kampen. Det bliver selvfølgelig en svær kamp, men vi går efter at vinde den, siger Tobias Møller til HBOLD.dk.

Hvis det skal blive til to point mod de nordjyske gæster, skal GOG lykkes med flere facetter i spillet, mener venstrefløjen.

– Vi skal have fat i vores 6-0-forsvar, og så skal vi have nogle lette mål på kontra. Jeg synes, vi har vist i mange kampe nu, at vi spiller fint angrebsspil. Vi har fået sat hinanden godt op, og vi har udnyttet de kompetencer, de forskellige spillere har. Det skal vi fortsætte med, siger han

Stor hjemmebanefordel

GOG har vundet de sidste seks hjemmebanekampe i 888 Ligaen, og den stærke hjemmebane kan få en betydning for kampen i aften, mener Tobias Møller.

– Vi skal vise vores publikum, at vi kan være med mod de bedste i Danmark. Vi ved, at der er mange hold, der ikke synes, det er fedt at spille i Gudme, fordi der er meget tryk på. Tilskuerne bakker rigtig godt op, og det betyder meget. Så det er helt sikkert en gevinst for os, siger han.

Om Tobias Møller og holdkammeraterne henter en sejr mod ligaens førerhold, bliver afgjort i aften, når kampen bliver fløjtet op klokken 18.30.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu