Miklas Ravn Campbell

BSV slår overbevisende HC Midtjylland

I 888 Ligaen tog BSV hjemme imod HC Midtjylland. Det endte med en sikker sejr til hjemmeholdet på ….

I den ene af aftenens tre kampe i mændenes bedste række, skulle BSV og HC Midtjylland mødes. Det var en kamp hvor spændingen fuldstændig udeblev, da hjemmeholdet dominerede kampen fra start til slut.

Hjemmeholdet var mest klar, da der blev fløjtet op. Der gik nemlig ikke længe før, at de var foran 4-0 og senere 7-2. Herefter valgte den midtjyske offensiv også at melde sig ind i kampen.

Men det lykkedes aldrig gæsterne at lukke ned for BSV, der fortsatte med at score efter behag. Derfor gik to hold til pause med stillingen 16-9.

2.halvleg startede ligesom den forrige halvleg, med BSV i teten. Efter kun 10 minutters spil efter pausen var stillingen 22-10, og kampen var her reelt afgjort.

Mod slutningen af kampen blev der byttet lidt mål, og begge hold havde indset, at der ikke skulle pilles ved føringen. Kampen blev derfor aldrig spændende og endte med en yderst sikker hjemmesejr på 28-20 til BSV.