Maja Laursen Bjerg

Aalborg besejrer GOG trods uskarp første halvleg

Det lykkedes hertil aften Aalborg Håndbold at hente en sejr på 34-37 over GOG, selvom de halsede efter i første halvleg. Særligt i kampens sidste kvarter fik nordjyderne spillet til at flyde, og det var nok til at snuppe begge point.

Aalborg Håndbold besejrede i dag et hårdt kæmpende GOG-mandskab med cifrene 34-37. Hjemmeholdet kom ellers bedst fra start i Gudme, men efter pausen kom nordjyderne langt bedre med. Det sidste kvarter løb Aalborg Håndbold fuldstændig fra hjemmeholdet, og de snuppede dermed begge point.

Fra kampens start havde begge hold godt gang i målscoringen, og stillingen var 3-3 efter fem minutters spil. Niclas Kirkeløkke bragte få minutter senere hjemmeholdet foran 6-5 med sit tredje mål i opgøret. GOG fik skabt et forspring på to mål, da Henrik Jakobsen smed bolden i kassen på en kontra.

Martin Larsen fik sin anden udvisning efter 17 minutters spil. Det udnyttede de gulblusede, og de bragte sig foran 11-8. Det fik Aron Kristjánsson til at smide det grønne kort, og det hjalp på nordjydernes spil. Med to hurtige mål fik de reduceret til 11-10. Det var dog en stakket frist, for GOG bragte sig kort tid efter i front 14-10.

I de sidste minutter før pausen fik Aalborg Håndbold spist en del af forspringet, og Tobias Ellebæk reducerede til 17-15. Stefan Sigurmannsson sørgede for, at gæsterne kun var bagud 18-16 ved pausen.

Begge mandskaber startede ud som lyn og torden i anden halvleg, og efter 34 minutter var GOG i front 22-19. Patrick Wiesmach reducerede til 25-23, da han for femte gang i opgøret omsatte et straffekast til mål.

Efter 44 minutter fik Aalborg Håndbold bragt balance i regnskabet, da Patrick Wiesmach nettede til stillingen 26-26. Herefter fik gæsterne bedre gang i spillet, og de kæmpede sig foran 28-30.

Seks minutter før tid så det for alvor godt ud for Aalborg Håndbold, der var i overtal og foran 31-35. Fynboerne fik pyntet lidt på resultatet, men de kunne ikke forhindre en favoritsejr til nordjyderne på 34-37.

Opgørets topscorer blev Patrick Wiesmach, der fik netmaskerne til at blafre ni gange. Også Niclas Kirkeløkke imponerede med otte kasser.

Aalborg Håndbold konsoliderede med sejren holdets førsteplads i 888 Ligaen, mens GOG ligger nummer syv.