Tyskere bekræfter: FCM henter ny bagspiller

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den tyske klub TuS Metzingen bekræfter på deres hjemmeside, at FC Midtjylland har sikret sig norske Tonje Løseth.

I lørdags blev Løseth sat i forbindelse med FC Midtjylland og nu bekræfter Metzingen på deres hjemmeside, at den norske jente drager videre til FCM.

Læs også: Medie: FCM henter norsk bomber

– For mig var et ikke en nem beslutning. Jeg har haft to fantastiske sæsoner her, og jeg er meget taknemmelig for min tid i klubben. Det har været en fed tid i Tyskland og jeg er taknemmlig for det, at jeg har oplevet med “TusSies”. Ogå en stor tak til Ferenc Rott, som troede på mig. Selvom jeg skifter til sommer, så vil jeg stadig give alt i de resterende måneder i den lyserøde trøje, fordi vi har stadig nogle mål for øje, siger Tonje Løseth til klubbens hjemmeside.

Dermed bliver Løseth FCM’s femte tilgang frem mod den kommende sæson. I forvejen har midtyderne sikret sig Trine Troelsen, Jessica Ryde, Anne Mette Pedersen og Annika Jakobsen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu