Serbisk plankeværk fik Skjern tilbage på sporet

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Tibor Ivanisevic var igen en levende mur i Skjern-målet, hvilket gav vestjyderne en sejr på 21-29 mod SønderjyskE.

SønderjyskE havde i kampens begyndelse godt fat i Skjern-offensiven. Der gik således næsten fem minutter før skjern kom på måltavlen, men efterfølgende fik Kasper Søndergaard med tre af fire Skjerns første scoringer skudt hul på den sønderjyske defensiv.

De to hold fulgtes ad til stillingen 8-8 efter 19 minutters spil. Derefter lukkede Ivanisevic fuldstændig ned for SønderjyskE, der ikke scorede i kampens næste ti minutter.

Det var med til at give Skjern en pausseføring på 10-16. I anden halvlegs indledning var Skjern godt på vej til at spille SønderjyskE baglæns ud af Skansen, da gæsterne kom foran 12-20, men fire mål i træk bragte lidt spænding tilbage i kampen.

Samtidig kom der et støjinferno uden lige fra hjemmepublikummet, som var ved at få taget til at lette. Skjern holdte dog hovedet koldt og endte med at trække fra igen og vandt i sikker stil med 21-29.

Dermed kom Skjern tilbage på sporet, efter de i sidste uge tabte hjemmekampen til KIF Kolding København med 18-21. Værre ser det ud for SønderjyskE, der også tabte i sidste uge og dermed kan risikere at blive distanceret yderligere i bestræbelserne på at komme i slutspillet.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu