Morten Henriksen: Vi skal fortsætte vores gode hjemmebaneform

888 Ligaen
Foto: Anne Mette Stollig

Foto: Anne Mette Stollig

Onsdag aften tager Sønderjyske imod Skjern Håndbold hjemme i Skansen. Begge hold går ind til kampen med vitale pointtab i forrige kamp og derfor har begge hold brug for at få to point.

Gæsterne fra Skjern startede 2017 på fantastisk vis, da de hev pokaltitlen i hus. Derefter blev det til et nederlag til KIF Kolding København, i en kamp hvor de havde ualmindeligt svært ved at score mål. Sølle 18 mål blev det til.

Lidt det samme var gældende for Sønderjyske, i deres første kamp. Kun 21 mål formåede de at lave imod Mors-Thy og derfor er det to hold der jagter offensiv genrejsning onsdag aften.

Hjemmeholdet er dog som nat og dag, alt efter om de spiller på hjemme -eller udebane. Derfor er holdets træner Morten Henriksen også optimistisk inden aftenens kamp.

– Jeg håber vi kan fortsætte det gode spil vi har vist på hjemmebane i de seneste mange kampe. Det bliver nødvendigt hvis vi skal have point mod et Skjern hold, der via rigtig godt spil blev pokalmestre. Ud over det flotte spil, viste klubben også en spændende ny spiller på målmandsposten, og ham skal vi ikke skyde for godt i gang, siger Morten Henriksen til klubbens hjemmeside.

I hjemmeholdets lejr er de opmærksomme på at Skjern-mandskabet kommer med en enorm fysik. Derfor er der også meget der skal fungere, hvis det skal blive til point for de blåklædte sønderjyder.

– Vi kommer til at stå over for et væsentlig mere fysisk forsvar og det skal vi selvfølgelig håndtere og vi er ganske klar over at det ikke er nok at lykkes med én ting i vores spil. Alt skal sidde i skabet mod er virkelig stærkt Skjern mandskab, uddyber Sønderjyske-træneren.

Hjemmeholdet har været hårdt ramt på ressourcer i opstarten til forårssæsonen. Noget de håber på snart er ovre.

– Vi har været hårdt ramt af skader og sygdom i den seneste tid, så det er lidt usikkert hvem der spiller med og håber at vores bredde bliver os til gavn. Vi håber Simon (Kristiansen) er med igen, men uanset hvem der spiller er vi helt klart parat til at give fuld gas og bevise at vi kan vinde over en vanskelig modstander på vores fantastiske hjemmebane, slutter Morten Henriksen af.

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu