København henter hollandsk landsholdsprofil

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbold

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbold

København Håndbold har sikret sig den hollandske landsholdsprofil, Kelly Dulfer.

Kelly Dulfer spiller pt. for Bundesligaklubben VfL Oldenburg, men til sommer skifter hun til den danske hovedstadsklub.

– Det er en spiller med en god størrelse og fysik, og som er internationalt anerkendt for sit forsvarsspil, men jeg synes, hun rummer meget mere end det, da hun også har nogle rigtigt gode offensive kvaliteter. Hun har nydt godt af den hollandske håndboldsskole, hvor man er god til at finte og spille tæt på forsvaret, siger København Håndbolds cheftræner, Claus Mogensen, til klubbens hjemmeside.

– Det har længe været et mål for mig at spille i den danske liga, og jeg synes, at København Håndbold passer rigtigt godt til min personlighed og til den måde, hvorpå jeg spiller håndbold. Jeg besøgte klubben og havde et rigtigt godt møde med Claus og Troels, og med det samme havde jeg en god følelse. Ikke mindst fordi jeg får mulighed for at udvikle mit offensive spil i et meget professionelt træningsmiljø, fortæller Dulfer om sit skifte.

23-årige Kelly Dulfer, der har spillet 70 landskampe, har skrevet under på en tre-årig aftale med København Håndbold

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu