GOG-fløj før Aalborg-kamp: Vi kan tage flere ting med fra St. Raphael

888 Ligaen
Foto: Rikke Fisker Knudsen

Foto: Rikke Fisker Knudsen

Når GOG i morgen tager imod Aalborg Håndbold, kan de med fordel tage flere ting med fra weekendens sejr mod St. Raphael, mener Tobias Møller.

888 Ligaens duks, Aalborg Håndbold, kommer i morgen på besøg i Gudme, hvor de står over for GOG. Fynboerne har tanket selvtillid op til kampen, da de i weekenden hentede en flot sejr mod St. Raphael. Særligt én ting fra det opgør kan holdet tage med mod Aalborg Håndbold, mener GOG-fløj Tobias Møller.

– Mod Aalborg møder vi ligesom mod St. Raphael nogle store og fysiske spillere. Vi har lige stået imod et stort tryk fra St. Raphael, og det er noget af det samme, Aalborg kommer med, siger Tobias Møller til HBOLD.dk og uddyber, hvordan fynboerne skal lukke ned for nordjydernes tryk.

– Vi skal gøre lidt, som vi gjorde mod St. Raphael. Vi skal have forsvaret op at køre og stå i en stærk 6-0. De må ikke få for mange stregindspil, og så skal vi forsøge at få dem til at skyde fra de positioner, vi gerne vil have. Vi håber, det kan blive på vores og ikke deres præmisser, siger fløjspilleren.

Stærk holdindsats trods skader

De gulblusede har pointmæssigt fået en forrygende start på 2017, selvom holdet desværre har måttet se flere spillere udgå med skader. De to første kampe har resulteret i to sejre, og det skal hele holdet roses for, mener GOG-fløjen.

– Jeg synes, vi har formået at udnytte de kvaliteter, vi har på holdet. Vi har stået godt sammen og formået at spille de ting, som fungerer godt for os. Selvom der kommer nogle skader, kommer der en ny spiller ind og leverer, forklarer han.

Kampen mellem GOG og Aalborg Håndbold bliver spillet i morgen klokken 18.30.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu