Skanderborg henter allround-spiller i Skjern

888 Ligaen
Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

Skanderborg Håndbold har sikret sig Skjern Håndbolds Morten Balling.

Det har i noget tid været kendt, at Morten Balling forlader Skjern til sommer og nu er det officielt, at Skanderborg har sikret sig allround-spilleren, der primært har gjort sig som venstre fløj i Skjern.

– Det er ikke mindre end et scoop at vi nu får tilført Danmarks bedste allround spiller til den kommende sæson. Det er en drømme spiller for os at få tilført, for Morten kan spille og dække rigtig mange pladser for os i de kommende sæsoner. Han kan det spil som vi gerne vil spille i Skanderborg og så er han en personlighed som jeg er sikker på vil falde godt ind i miljøet her i klubben, siger Skanderborgs sportschef, Torben Væver, til klubbens hjemmeside.

29-årige Morten Balling, der tidligere i karrieren har spillet for blandt andet Mors-Thy Håndbold, har skrevet under på en tre-årig aftale med Skanderborg.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu