Kommende Ajax-træner drømmer om ligahåndbold

1. division - Damer, 1. division - Herrer
Jesper_Matthiesen_HIK

Ajax Københavns damehold i 1. division offentliggjorde for ganske nyligt, at de fra den kommende sæson vil have Jesper Matthiesen ved roret med start fra den kommende sæson. Og den nuværende HIK-cheftræner glæder sig til arbejdet i den traditionsrige klub.

Damerne i Ajax København trænes for øjeblikket af Jakob Fryd, som hidtil i sæsonen har gjort et stærkt stykke arbejde med sit spillermateriale.

Således topper Ajax København tabellen i kvindernes 1. division – og dét med hele syv points ned til liganedrykkerne fra SønderjyskE på andenpladsen.

Det ligner derfor, at Jesper Matthiesen fra den kommende sæson skal stå i spidsen for et ligamandskab i kraft af sin tiltrædelse som cheftræner hos Ajax København i løbet af sommerpausen. Det er dog ikke et perspektiv, Matthiesen har skænket de store tanker indtil videre.

– Om det bliver i landets bedste række eller ej, har jeg ikke nogen indflydelse på – så det bruger jeg ikke tid på at forholde mig til, indleder Jesper Matthiesen over for HBOLD.dk og fortsætter:

– Mit fokus er at få skrabet sejre nok sammen til HIK, så de skal spille i første division også næste sæson. Men jeg har altid drømt om at komme i ligaen som træner – det skal ikke være nogen hemmelighed.

Og netop i Ajax København ser den kommende cheftræner et stort udviklingspotentiale i både spillertruppen, men også i klubben i sin helhed.

– Der er en enorm talentmasse og et enormt udviklingspotentiale og masser af mennesker, som brænder for projektet. Og det er vældigt motiverende at skulle være en del af, slutter den fremtidige Ajax-cheftræner.

Der resterer syv runder af sæsonen i kvindernes 1. division, og Ajax København kan allerede i den kommende runde tage et kæmpe skridt mod den direkte oprykning til Primo Tours Ligaen med en sejr, når de gæster rækkens toere fra SønderjyskE.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu