HC Midtjylland henter profil hos konkurrent

888 Ligaen
Foto: HC Midtjylland

Foto: HC Midtjylland

HC Midtjylland har været på rov i Skanderborg, hvor de har hentet den stærke stregspiller Besard Hakaj.

I de seneste sæsoner har Hakaj slået sit navn fast i dansk håndbold, hvor han i første omgang startede ud i SønderjyskE. Efter sit skifte fra SønderjyskE til Skanderborg har Besard Hakaj for alvor slået sit navn fast i 888ligaen, hvor han fremadrettet skal tørne ud for HC Midtjylland.

– Besard er en spændende spiller, blandt andet fordi han har en enorm fysik. Han kan bidrage med en ny spillestil og tilføjer derfor noget vi på nuværende tidspunkt ikke har i truppen. Besard har et stort potentiale og jeg tror på, at han kan være med til at spille os til toppen af ligaen i fremtiden, siger HCM-træner, Morten Secher, til klubbens hjemmeside.

Hakaj har skrevet under på en to-årig aftale med HC Midtjylland.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu