FHK-spillere skadet – en ude resten af sæsonen

1. division - Herrer
Foto: www.fhk.dk

Foto: www.fhk.dk

Fredericia Håndboldklub er blevet hårdt ramt af skader på det seneste. Den ene af de skadede spillere, Jacob Kühne, er ude resten af sæsonen.

I de seneste kampe mod Team Sydhavsøerne og Skive fH har FHK været uden Jacob Kühne, der spiller både venstre fløj og playmaker. Det med god grund, da Kühne har brækket foden og derfor er ude resten af sæsonen.

Kühne, der kom til FHK før sæsonen fra KIF Kolding København, har kontraktudløb til sommer med traditionsklubben. Det er endnu ikke afgjort om kontrakten bliver forlænget. Jacob Kühnes efterår var også plaget af en skade, da han var ude med et træthedsbrud i foden, hvilket spolerede efterårssæsonen for ham.

Også FHK’s Andreas Madsen er rendt ind i skadesproblemer. Bagspilleren, der er noteret for 52 mål i sæsonen, har brækket hånden og forventes ude i omkring tre uger.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu