FHK skriver kontrakt med U-landsholdsspillere

1. division - Herrer
Foto: www.fhk.dk

Foto: www.fhk.dk

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionsherrer har fået papir på U-landsholdsspillerne Marcus Rahbek og Anders Sell.

Det drejer sig om 19-årige Marcus Rahbek, der er inde omkring U19-landsholdet og Anders Sell, som har fået debut på U18-landsholdet.

Begge spillere kommer fra Fredericias egen talentafdeling, men grundet skader i 1. divisionstruppen har Rahbek været en fast del af holdet siden midten af oktober.

– Vi er tilfredse med vores talentarbejde, der har båret frugt. Vi har valgt foreløbig at skrive kontrakt med Marcus Rahbek og Anders Sell, der begge har gjort det fremragende. Samtidig er det to spillere, som har prøvet kræfter med tophåndbold, og dermed ved, hvordan vi vil spille håndbold. Vi glæder os til at bygge videre på de to dygtige spillere, siger FHK’s formand, Bent Jensen, til klubbens hjemmeside.

Marcus Rahbek er til næste sæson førsteårs senior, mens Anders Sell til den tid vil være andenårs U18-spiller. Derfor er planen, at Sell fortsat skal spille på klubbens U18-hold, men han vil samtidig også træne med 1. divisionsholdet.

– Det er en stor ære, at jeg skal spille på kontrakt de kommende to år i Fredericia Håndboldklub. Jeg har været inde i en god udvikling med debut på U18-landsholdet og det er også gået godt i klubben, så jeg glæder mig til at bidrage til klubbens fremtid. Jeg vil kæmpe for at blive god nok til at kunne spille i arenaen, hvor der altid er en fantastisk stemning, udtaler Anders Sell.

Både Marcus Rahbek og Anders Sell har skrevet under på en to-årig kontrakt med FHK.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu