Simon Jensen

Esbjerg slap nådigt fra besøg hos CL-mestrene

Team Esbjerg var søndag eftermiddag på besøg i Rumænien hos de forsvarende Champions League-mestre fra CSM Bucuresti. Besøget hos Isabelle Gulldén og kompagni slap vestjyderne ganske godt fra taget esbjergensernes begrænsede ressourcer i betragtning.


Således var Team Esbjerg tyndt besat i truppen på grund af sygdom og skader. Filippa Idéhn var fraværende på keeperposten – hvorfor Emily Stang Sando var eneste spilleberettigede keeper – Nanna Friis var blevet hjemme i Esbjerg på grund af sygdom, og lige så spillede Majbritt Kviesgaard på nedsat blus, ligeledes grundet sygdom.


Derfor undrede det efter kampen heller ikke cheftræner Lars Frederiksen, at hans tropper i et stramt kampprogram med svære kampe i både ligaen og Champions League var ramte på energien og ressourcerne.


– Set over 60 minutter var det en rigtig fin præstation, og i tre kvarter formåede vi faktisk at presse modstanderne og følge med. Vi spillede godt i perioder med et solidt forsvarsspil og koncentreret angrebsspil, hvor vi kom til chancer, indleder Lars Frederiksen over for klubbens hjemmeside.


– Men også spillernes analyse efter kampen var, at kræfterne slap op til sidst, og Bucuresti fik en stribe nemme mål på kontraangreb efter vores fejl. Jeg vil ikke fremhæve enkeltspillere, for det var kendetegnende, at alle stod sammen, fortsætter han.


Topscorer for Team Esbjerg i Champions League-opgøret blev Jenny Alm, der nettede syv gange. Kendetegnende for holdpræstationen i Rumænien var ligeledes, at hele ni spillere kom på måltavlen for vestjyderne.


Team Esbjerg kan nu se frem til to svære udekampe i Primo Tours Ligaen, når de på lørdag først besøger Viborg HK, inden de drager på en lignende udebanetur til Midtjylland for at gæste FC Midtjylland den 22. februar.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER