Ajax forlænger med to profiler

1. division - Herrer
ajax

Ajax København har forlænget aftalerne med to af klubbens profiler.

Københavnerklubben har forælnget aftalen med anfører Andrs Hammervig Bendtsen, der nu har kontrakt frem til sommeren 2019.

– Jeg er utrolig glad over at forlænge med AJAX. Jeg føler jeg stadig har mange muligheder for, at kunne udvikle mig på banen, men også udenfor banen i AJAX. Jeg har stor respekt for klubben AJAX og synes de både i senior- og ungdomsafdelingen tager nogle virkelig gode initiativer. Så jeg ser frem til min fremadrettet tid i AJAX København, siger Bendtsen i en pressemeddelelse fra klubben.

Den anden spiller, som Ajax har forlænget med, er playmaker Casper Overgaard.

- Casper har jeg haft fornøjelsen af at træne i de seneste sæsoner, og i denne sæson har han virkeligt trådt i karakter. Som styrmanden i angrebet har han dirigentstokken og jeg må sige, det går den rigtige vej hver eneste dag men, vi arbejder begge stenhårdt på, at han skal blive endnu bedre. Casper skal indimellem være mere egoistisk i sit spil, fordi han har et fremragende skud, som han faktisk i perioder bruger for lidt, siger Ajax-træner Torben Nielsen.

Overgaards kontrakt gælder frem til sommeren 2020.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu