Skive tager andenpladsen tilbage

Skive fH tager andenpladsen i herrernes 1. division tilbage med en sejr på 23-29 mod Fredericia Håndboldklub.

Allerede fra kampens start satte Skive sig på kampen. Jesper Sørensen i Skive-målet lukkede fuldstændigt af, hvilket gav gæsterne fra Skive en føring på 2-5.

På trods af stor opbakning fra over 1.000 tilskuere i thansen.dk Arena lykkedes det ikke Fredericia at kæmpe sig tilbage i kampen. Med to minutter til pausen ved stillingen 7-12 var der en åbning til hjemmeholdet. Skives Patrick Sanggaard fik direkte rødt kort, men fredericianernes overtalsspil endte ud i et boldtab og i stedet gik Skive til pause foran med 8-14.

Fra anden halvlegs start fortsatte Skive med at være i teten. Med 23 minutter tilbage af opgøret lød Skive-føringen på 9-19 og kampen var reelt set afgjort. Resten af kampen var uden den store spænding.

Hen mod slutningen af opgøret slækkede Skive på koncentrationen, hvilket gjorde, at FHK stille og roligt fik pyntet på resultatet, som endte med at blive 23-29.