NFH sikrede sig 1. pladsen i EHF Cup-gruppespillet

Nykøbing F. Håndboldklub sikrede sig søndag førstepladsen i EHF Cup-gruppespillet efter uafgjort 36-36 på hjemmebane mod TuS Metzingen.

De 1.118 tilskuere i Scandlines Arena så en kamp i et hæsblæsende tempo, hvor målene fløj ind i begge ender af banen. Det betød at pausestillingen var 19-19 efter en første halvleg, hvor ingen af de to holds forsvarer fik fast.

Samme tendens fortsatte i anden halvleg, som var en lige og målrig affære, ligesom første halvleg. Ingen af holdene formåede at slå det afgørnede forspring, og kampen endte i stedet uafgjort 36-36.

Det betyder, at NFH ender på førstepladsen i gruppen på trods af pointlighed mellem de to hold. Det sker, da NFH vandt udekampen mod Metzingen.