HIK-træner før Nyborg-opgør: Vi kommer under et kolossalt pres

1. division - Herrer
Jesper_Matthiesen_HIK

I eftermiddag skal HIK forsøge at følge op på sidste weekends triumf mod Frederikshavn, når københavnerne gæster SUS Nyborg på Fyn.

I netop førnævnte duel med én af de direkte konkurrenter i bunden af tabellen i herrernes 1. division lykkedes HIK og deres cheftræner Jesper Matthiesen med at være ekstraordinært tålmodige og disciplinerede i deres forsvarsspil mod nordjyderne.

– Grundlaget for den livsvigtige sejr i sidste runde var et meget godt indstillet og super tålmodigt forsvar. Trods vores noget svingende angrebsspil holdt vi fast i at være tålmodige i forsvaret og stod med en super disciplin hele kampen, fortæller HIK-chefen til HBOLD.dk.

I forhold til eftermiddagens kamp mod en anden af konkurrenterne fra den nederste tredjedel af puljen – SUS Nyborg – ser Jesper Matthiesen frem til, at hans mandskab forhåbentligt kan revanchere 10-målsnederlaget, som københavnerne indkasserede i det omvendte opgør på hjemmebane.

– Vi skal forhåbentlig gøre mange ting anderledes, end da vi mødte SUS første gang. Det var deres kamp, helt sikkert, og om det var deres fortjeneste eller vores egen skyld, at vi ikke kunne sætte en fod rigtigt i den kamp, skal jeg ikke gøre mig klog på, udtaler Jesper Matthiesen.

– Det er en sindssygt vigtig kamp for begge hold, og hvad der skete i den første kamp, er der ikke nogle af holdene, som kan bruge til noget nu. Vi ved, at vi kommer under et kolossalt fysisk pres på en svær udebane, men vi tror på, at vi kan lave overraskelsen, beretter han videre.

Jesper Matthiesen og hans HIK-herrer spiller den afgørende og vigtige udekamp mod SUS Nyborg klokken 14:30 i eftermiddag.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu