HIK smadrer SUS Nyborg i vigtigt bundopgør

1. division - Herrer
hikholdfoto_hs

Oprykkerne fra SUS Nyborg tog hjemme imod HIK. Det var en direkte duel i nedrykningskampen. Kampen ende 21-31.

I den omvendte kamp mellem de to hold blev det til en meget overbevisende sejr til SUS Nyborg, der ligesom HIK i dag, vandt kampen med 10 mål. Men det var HIK ikke klar på skulle gentage sig.

SUS startede med at komme foran 1-0. Men det skulle senere vise sig, at være eneste gang, at hjemmeholdet var foran. HIK scorede nemlig tre mål i træk, og herefter stod der HIK på det meste.

Da der var spillet godt 20 minutter af dagens kamp, havde vi kampens først 5-målsføring, som tilfaldt udeholdet fra Hellerup.

Det lykkedes gæsterne at udbygge føringen, så HIK, lidt overraskende, kunne gå til pause foran 8-15.

HIK fortsatte med at presse hjemmeholdet i 2.halvleg. de havde fuldstændigt styr på deres direkte modstander i kampen om at undgå direkte nedrykning. Med 20 minutter tilbage af kampen var stillingen 12-22, og her mistede kampen lidt pusten.

HIK kørte stensikkert sejren hjem, og der var aldrig rigtig tvivl om kampens udfald. Kampen ende 21-31 til HIK, som med to sejre i træk, for første gang i denne sæson, ikke ligger blandt de nederste tre hold, som ryger en tur direkte ned i 2.divisionen. De har nu sendt Frederikshavn og SUS Nyborg ned til Korsør i bunden af rækken.

Gæsterne har ikke kun sejren at glæde sig over. Klubbens højre back Mads Schou, der grundet en knæskade har været ude hele sæsonen, var igen at finde på banen. Han fik sågar scoret to mål, og kan nu hjælpe holdet, som grundet skader har været hårdt ramt på deres manglende bredde, i kampen om overlevelse i 1.divisionen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu