Miklas Ravn Campbell

Balling comeback i TTH-nederlag

I mændenes Champions League tog Team Tvis Holstebro imod Motor Zaporozhye. Danskerne tabte kampen 28-30.

Dagens kamp havde ikke den store betydning for de to holds videre forløb i Champions league. Motor var inden kampen sikker på at ende på en 2.plads, og TTH sikker på at slutte som 5´er.

Ukrainerne startede bedst i dagens kamp. Men midtvejs i 1.halvleg begyndte TTH også at byde ind. De fortsatte i teten resten af 1.halvleg og kunne derfor gå til pause foran 17-15.

2.halvleg stod der Motor på programmet. De viste, at de lige havde et gear mere end TTH. Og selvom de ikke var særlig komfortabelt foran, sad man alligevel med en fornemmelse af, at de ikke ville smide sejren væk.

Kort før tid var stillingen 27-28. Men igen viste Motor karakter, og scorede to mål i træk, så stillingen var 27-30, og kampen var afgjort. TTH fik pyntet lidt på resultatet, så kampen sluttede 28-30.

Godt nok kan de i TTH ikke glæde sig over resultatet. Men det kan de til gengæld gøre over et comeback til en vigtig profil. Det var nemlig første gang i 10 måneder, at landsholdsspilleren Peter Balling var i aktion for dem. Han scorede 4 mål i dagens kamp.