TMS afværgede Frederikshavn-overraskelse

TMS Ringsted var i problemer på udebane mod Frederikshavn FI, men endte dog med at vinde 23-27.

TMS Ringsted var på deres sæsons længste udebanetur, da de lagde vejen forbi Frederikshavn. Holdene fulgtes ad til stillingen 5-5, hvorefter TMS Ringsted trak fra og kom foran 8-12 med to minuter til pausen.

Det lykkedes dog Frederikshavn at få reduceret til pausestillingen 10-12, og nordjyderne fortsatte deres comeback i staten af anden halvleg, hvilket gav en udligning 14-14, men så kom TMS Ringsted i gang igen og kom foran 19-22 med ti minutter tilbage af opgøret.

Frederikshavn var dog ikke til sådan at hægte af for midtsjællænderne. Det hårdt kæmpende Frederikshavn-mandskab fik reduceret til 21-22 med knap otte minutter tilbage af opgøret, men tættere på kom de ikke.

TMS Ringsted trak fra i slutminutterne og endte med at vinde en sikker sejr på 23-27.