Patrick Andersen

SUS Nyborg holder på trænerteam

Søren Quist-Nielsen og Michael Jacoby står også næste sæson i spidsen for SUS Nyborgs divisionsdamer. Lige nu ligger holdet til oprykningskampe til 1. division.


Målet for denne sæson var en placering i den bedste halvdel af 2. division. Men aktuelt ligger SUS Nyborgs damer på 2. pladsen efter suveræne Gudme HK – og dermed på pladsen, som efter grundspillet udløser oprykningskampe til 1. division. Og den placering har holdet og træner Søren Quist-Nielsen i agt at fastholde.


– Selv om vi har haft udfordringer i sæsonen med flere skader på vitale pladser i holdopstillingen, så har nye trådt til. Alle har gjort det flot, og er nu indstillet i hver kamp på at forfølge chancen for at få oprykningskampene. Vi prøvede det jo også sidste sæson, og det gav holdet en masse erfaring, siger cheftræner Søren Quist-Nielsen, der netop har forlænget sin trænergerning for endnu en sæson i SUS Nyborg.


– Både klubben og pigerne ville gerne have, at jeg fortsætter. Samtidig er jeg glad for samarbejdet med Michael Jacoby, der også har sagt ja til at være assistenttræner. Derfor ser jeg frem til en spændende sæson med et godt spillermateriale, da truppen ser ud til at kunne fastholdes, og flere af de skadesplagede forhåbentlig vender tilbage på banen.


Endvidere glæder cheftræneren sig over, at fødekæden i moderklubberne kan levere nye talenter. Således træner et par U18-spillere nu med ved divisionsholdets træning om lørdagen.


– I det hele taget er jeg glad for klubben og set-up’et omkring dameholdet. Det betyder meget for mig at være en del heraf. Og samtidig håber jeg i endnu højere grad at kunne være med i talentudviklingen i ungdomsafdelingerne.


Næste opgave for 2. divisionsholdet, Søren Quist-Nielsen og Michael Jacoby er hjemmekampen i Ullerslev søndag den 26. februar kl. 16.15 mod Kolding IF.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER