Patrick Andersen

Silkeborg-Voel bankede Viborg efter vanvittig 2. halvleg

Silkeborg-Voel KFUM vandt med hele 35-26 mod Viborg HK lørdag eftermiddag efte ren fremragende 2. halvleg.

Viborg starede kampen bedst og var foran 6-7 efter 18 minutters spil, men så lykkedes det Silkeborg-Voel at komme på 10-9.

Gæsterne fra domkirkebyen fik dog udlignet til 11-11 og kom efterfølgende på 11-12. Det skulle vise sig at blive deres sidste føring i kampen.

Ved pausne var stillingen 15-14, efter Karen Nørgaard reducerede i halvlegnes sidste sekund.

I anden halvleg hang Viborg på til stillingen 16-15, men så begyndte korthuset at vælte for gæsterne.

Med 16 minutter igen var de bagud med 26-19, og på trods af to timeouts af Allan Heine på kort tid fik det ikke stoppet Silkeborg-Voels momentum.

Det betød, at Silkeborg-Voel endte med at vinde kampen i sikker stil med 35-26. Dermed overtager Silkeborg-Voel sjettepladsen i Primo Tours ligaen, hvor Viborg er nummer to.