Patrick Andersen

PSG var for stærke til BSV

Bjerringbro-Silkeborg kunne ikke stille det store op mod PSG i lørdagens Champions League-opgør, som danskerne tabte med 32-27.

PSG kom forrygende fra start. Den franske hovedstadsklub overlod ikke noget til tilfældighederne og kom hurtigt foran 5-1.

Derefter stabilserede PSG-forspringet sig på 3-4 mål, men hen mod halvlegens slutning nåede PSG op at være i front med 16-9 inden det lykkedes midtjyderne at reducere til pausestillingen 18-13.

I anden halvleg kom PSG foran med 21-13, men det blev deres største føring. Derefter kom BSV bedre med og fik forsprnget ned på 25-22, men tættere på kom danskerne ikke.

I stedet endte det med en PSG-sejr på 32-27, hvilket betyder, at PSG fortsat er to point efter Barcelona på førstepladsen i gruppen.