GOG hentede stor skalp i EHF Cuppen

GOG tog en rigtig flot skalp på udebane i EHF Cuppen mod fransk Saint Raphäel, som de besejrede me 32-36.

GOG var på forhånd ikke spået store chancer mod Saint Raphäel. Efter en lige indledning åp kampen var det de undertippede gæster fra Sydfyn, som slap bedst ud af første halvleg.

Ved pausen var stillingen 17-19 til GOG og fra anden halvlegs begyndelse mblev føringne hurtigt udbygget til 19-24. De franske værter havde ikke noget modsvar til GOG’s hurtige, direkte spil.

GOG’s føring nåede op på 28-34 med omkring fem minutter tilbage af opgøret, men det lykkedes Saint Raphäel at få reduceret til slutresultatet 32-36.

Dermed topper Füchse Berlin og GOG gruppe A i EHF Cup-gruppespillet. Næste gang GOG skal i aktion i gruppespillet er på lørdag på hjemmebane mod Ribnica.