Team Esbjerg henter forstærkning til venstrefløjen

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Hidtil på denne side af nytåret har Team Esbjerg allerede måttet indse, at de ikke får glæde af hverken Jenny Alm, Laura van der Heijden eller Emily Stang Sando i næste sæson. Dog kan klubben også berette om tilgang til næste sæsons trup.

Denne tilgang drejer sig om norske Sanna Solberg, der kommer til den jyske vestkyst fra en tilværelse i Larvik HK, de mangedobbelte norske mestre.

I Team Esbjerg skal Solberg fra næste sæson danne makkerpar med det lokale talent, Maria Mose Vestergaard, der for nyligt forlængede sin kontrakt med de forsvarende danske mestre.

– Jeg synes, Team Esbjerg er en spændende klub, der har gjort det godt i mange år. Samtidig har jeg lyst til at prøve noget nyt i en ny liga, hvor der er mange jævnbyrdige kampe mellem gode hold og stor konkurrence, så man må være fokuseret til hver eneste kamp, fortæller Sanna Solberg.

– Jeg forventer at kunne udvikle mig yderligere i Team Esbjerg, blandt andet ved at tage mere ansvar i forsvaret, og så er jeg hurtig i kontraspillet, fortsætter hun.

Sanna Solberg er både forsvarende europa- og verdensmester med det norske kvindelandshold og har siden sin debut i 2010 spillet 95 landskampe for det succesfulde nationalhold.

Cheftræner i Team Esbjerg, Lars Frederiksen, ser med stor glæde frem til at få tilknyttet Sanna Solberg til sin trup i Esbjerg – og glæder sig samtidigt blandt andet over venstrefløjens evner til at kunne dække både 1’er og 2’er i forsvaret.

– Sanna Solberg er først og fremmest en fantastisk tovejsspiller, der kan dække både fløj og back i forsvaret og er stærk i kontraspillet. Som fløjspiller er hun stabil, men skal fortsat udvikle sig på afslutningsdelen, hvor vi håber at kunne løfte hende, udtaler Lars Frederiksen.

Sanna Solberg er tvillingesøster til den tidligere Team Tvis Holstebro-keeper, Silje Solberg. Hun spiller i dag i franske Issy Paris.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu