København på slutspilskurs efter vigtig sejr

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

København Håndbold tog en vital sejr i opgøret fredag aften mod Odense Håndbold, som de sendte hjem med et nederlag på 32-28.

Det meste af første halvleg var Odense i teten. Det lykkedes dog ikke de fynske gæster at trække fra for alvor, og deres største føring var på 9-11.

Derefter kom København for alvor i gang og kom på 11-11. Det lykkedes tilmed københavnerne at komme foran 12-11, og i slutningen af første halvleg trak de yderligere fra og gik til pause ofran med 17-14.

I anden halvleg satte København sig på kampen. Med 23 minutter igen var hovedstadsklubben i front med 21-15. Kortvarigt lignede det, at Odense var på vej tlibage i kampen, da de kom på 26-23 med ti minutter igen, men tre København-scoringer i træk punkterede den sidste spænding i opgøret, som endte 32-28.

Dermed er København Håndbold på tredjepladsen i Primo Tours ligaen, hvor Odense er placeret på sjettepladsen. Den gyldne sjetteplads kan Silkeborg-Voel overtage, hvis de vinder morgendagens opgør mod Viborg.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu