Ajax holder afstand til bunden

Ajax København tog fredag aften en vigtig sejr hjemme i Bavnehøj Arena, hvor de vandt med 25-19 mod Korsør-Slagelse.

Ajax fik hurtigt slået et forspring, der gjorde, at de var foran med 8-5 efter 20 minutters spil. Herefter steppede Korsør-Slagelse op og med tre mål i træk fik de udlignet til 8-8.

Ved pausen havde Ajax dog igen oparbejdet en føring, der efter de første 30 minutter lød på 10-9. I anden halvlegs begyndelse trak Ajax yderligere fra og kom på 13-10.

Korsør-Slagelse kom dog hurtigt med et modsvar og reducerede til 14-13, men tættere på kom gæsterne ikke i resten af opgøret.

Ajax endte med at køre en sikker sejr i land på 25-19, efter de i kampens sidste 13 minutter ganske enkelt løb fra Korsør-Slagelse.

Med sejren har Ajax nu fem point ned til Otterup på tiendepladsen, der betyder, at holdet fra Nordfyn, som de ser ud nu, skal ud at spille play-off-kampe om overlevelse i 1. division.