Miklas Ravn Campbell

Vild kamp ender med HØJ-sejr

Otterup tabte på hjemmebane en vigtig kamp i 1.divisionen imod HØJ. Kampen endte med 24-26.

I en kamp mellem to hold, der begge befinder sig i den midterste del af tabellen, vandt udeholdet fra HØJ til slut kampen med to scoringer.

Kampens første par minutter var meget jævnbyrdige. Alligevel var Otterup efter de første 15 minutter foran 10-7.

De 3 mål fik gæsterne forholdsvis hurtigt hentet, og kampen var igen helt lige. Pausestillingen var 14-13 til hjemmeholdet.

De første 10 minutter af 2.halvleg var utrolig lige. De to hold skiftedes til at score, og ingen af dem kunne trække fra. Men med 5 HØJ-scoringer i træk var det nu pludselig udeholdet, som havde styr på modstanderen.

Så blev det hjemmeholdets tur til, at have styr på HØJ. De gik nemlig fra at være bagude 18-22 til at være foran 24-23. Det lignede, at Otterup ville have overskuddet til slut i kampen, og derved gennemføre deres mindre comeback.

Men så lukkede HØJ-forsvarer fuldstændig ned i de sidste 5 minutter af kampen. Det gjorde Otterup-defensiven ikke. Derfor vandt HØJ de minutter med 3-0 og kampen med 24-26.

Med sejren holder HØJ fast i subtoppen, og ligner mere og mere et hold, der på trods af, at de med stor sandsynlig ikke kan nå meget i toppen og har nok point til overlevelse i rækken, vil drille samtlige hold i 1.divisionen.