Ung stregspiller forlænger med Mors-Thy

888 Ligaen
bette_balkan

Mors-Thy Håndbolds unge stregspiller, Allan Toft Hansen, har forlænget sin kontrakt med klubben.

Allan Toft Hansen har tilspillet sig en vigtig rolle i Mors-Thys midterforsvar, og det er nu blevet belønnet med en ny aftale.

– Det er dejligt at have aftalen på plads. Mors-Thy Håndbold er en klub, hvor jeg føler mig rigtigt godt tilpas, og hvor der god grobund for min videre udvikling. Klubben har vist mig masser af tiltro de sidste år, og det har været med til at give mig tryghed og tro på mig selv, og det er det helt rigtige sted for mig at være på nuværende tidspunkt i min karriere, siger Allan Toft Hansen til klubbens hjemmeside.

Til næste sæson får Allan Toft Hansen en ny makker på stregpositionen, da Asbjørn Madsen skifter til Mors-Thy, mens Christoffer Cichosz skifter til Skjern Håndbold.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu