Simon Jensen

Odense Håndbold opruster på målmandsposten

Den tidligere, mangeårige kvindelandstræner Jan Pytlick er i disse måneder i gang med at forme sit helt eget drømmehold på Fyn. Senest har Odense-træneren hentet Emily Stang Sando i Team Esbjerg.


Den norske keeper skifter således øst på til Odense Håndbold fra en tilværelse i Team Esbjerg, hvor hun har tilbragt sine seneste fire år i håndboldkarrieren.


Træner Jan Pytlick ser meget frem til tilføjelsen af den snart tidligere Esbjerg-keeper til sit ambitiøse projekt i Odense Håndbold – og han glæder sig samtidigt til at se samspillet mellem hende og den allerede etablerede Odense-keeper Althea Reinhardt.


– Emily Sando er en rigtig dygtig målvogter. Hun er med inde over det norske A-landshold og hun har fået en masse erfaring i Esbjerg og ikke mindst gennem deres deltagelse i Champions League, fortæller Jan Pytlick.


– Emily er en meget ambitiøs og målrettet spiller, der kommer fra en god træningskultur i Norge, og så vil hun passe godt sammen med Althea Reinhardt, fortsætter han.


Målvogteren selv ser frem mod sit skifte til Odense Håndbold med samme begejstring som sin kommende træner – og lige så er hun meget positiv omkring de store ambitioner, der hersker i den fynske ligaklub.


– Odense er et godt hold, der har samme, store ambitioner og målsætninger som jeg selv og jeg tror på, vi sammen kan indfri målsætningerne, udtaler Emily Stang Sando.


Team Esbjerg-keeperen nåede i sidste sæson ét af karrierens sportslige højdepunkter, da hun havde stor andel i vestjydernes første DM-titel nogensinde.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER