NFH henter landsholdskomet

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

NFH har skrevet en 2-årig kontrakt med den svenske stregspiller, Anna Lagerquist, som spillede en stor rolle på det svenske landshold ved EM i Sverige i december måned 2016. Det oplyser NFH i en pressemeddelelse.

23 årige Anna Lagerquist er hentet i svenske Lugi Lund, hvor hun har spillet siden 2010 og er holdets anfører.

– Vi har mødt Lugi Lund flere gange i træningskampe de sidste 3-4 år, hvor vi har holdt øje med Anna og hendes kvaliteter. Anna besidder nogle af de ting vi vægter højt i NFH. En stor fighter, super forsvarsspiller, og så har hun udviklet sit angrebsspil op på et internationalt niveau, så vi tror hun passer godt ind i NFH’s DNA. Anna spillede et flot mesterskab for Sverige og vi glæder os til at se hende i den gule trøje i næste sæson, siger NFH’s formand Henrik Hansen.

– Jeg tror, at det vil være det rigtig sjovt at spille i NFH og tage det næste skridt i min karriere. De har startet en rejse, som jeg synes er spændende og je tror, jeg vil fortsætte med at udvikle mig både i NFH og med at spille i den danske liga, siger Anna Lagerquist

Anna Lagerquist blev præsenteret i Scandlines Arena i forbindelse med NFH’s kamp mod Skanderborg onsdag aften.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu