Lemvig-Thyborøn vinder vigtig kamp i Odder

1. division - Herrer
Holdfoto_-_Lemvig

Odder tog i dag på hjemmebane imod Lemvig-Thyborøn. Kampen var længe lige men grundet en særdeles god periode fra gæsterne, kunne de fejre to point efter en sejr på 28-35.

LTH lå inden dagens kamp på en af de pladser, som betyder, at man ud og spille om at blive i 1.divisionen. Derfor var det to yderst vigtige point udeholdet fik i dag.

Kampen startede meget lige, og de to hold fulgtes ad. Men efter de første 10 minutter var udeholdet i teten. Sådan fortsatte det resten af 1.halvleg, og gæsterne kunne tage til pause med en komfortabel føring på 12-16.

2.halvleg startede, ligesom den forrige, meget lige. Men efter de første par minutter var gået, så vandt Odder en periode 3-0 og var pludselig helt tilbage i kampen.

Da tidstavlen ramte 42 og stillingen var 21-22 stoppede hjemmeholdet fuldstændig med at spille. De lykkedes ikke med noget i angrebet, og ditto i forsvaret. Der skulle gå hele 10 minutter inden, at de igen var kommet på tavlen. De gik til gengæld fint for gæsterne i begge ender. Derfor vandt LTH perioden 6-0 og var med 9 minutter tilbage foran 21-28.

De 7 mål var for meget for Odder, og det vidste de to hold godt. Det var muligvis derfor, at der ikke blev dækket op det sidste 10 minutter. Målene fløj i hvert fald ind i begge ender, og kampen endte med hele 28-35 til gæsterne fra Lemvig-Thyborøn.

Sejren betyder nu, at LTH overhaler Otterup, og derved sniger sig op på de pladser, der sikrer holdet endnu en sæson i 1.divisionen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu