Patrick Andersen

TSØ gav Nordsjælland sæsonens første nederlag

Nordsjælland Håndbold indkasserede sæsonens første nederlag i herrernes 1. division, da de hjemme tabte 23-25 til Team Sydhavsøerne.


Team Sydhavsøerne tabte i søndags med 20-27 til Fredericia, men der var en tydelig revanchelyst at spore hos Sydhavsøerne.


Kampen startede Nordsjælland dog i teten, da de efter ni minutter var foran 6-3, men gæsterne fra Sydhavsøernefik udlignet til 6-6 og kom foran med 8-9 efter 18 minutters spil.


Med et halvt minut tilbage af første halvleg kom Team Sydhavsøerne foran 11-14, men det lykkedes Nordsjællands Nicolai Pedersen at gøre det til pausestillingen 12-14.


Nichlas Poulsen fik reduceret til 16-17 med 22 minutter tilbage af opgøret, men tættere på kom Nordsjælland ikke i resten af kampen, som der stod Team Sydhavsøerne på.


Da der resterede 11 minutter af opgøret var gæsterne foran 18-23, og da Mikkel Saad med seks minutter igen gjorde det til 20-25 så lignede det afgørelsen på opgøret.


Nordsjælland satte en desperat slutspurt ind efterfølgende, men på trods af to hurtige mål fik Sydhavsøerne afværget stormen og vandt opgøret 23-25.


Dermed indkasserede Nordsjælland sæsonens første nederlag i 1. division, mens Team Sydhavsørene er på en midlertidig fjerdeplads med to point op til TMS Ringsted på tredjepladsen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER