Team Esbjerg storsejrede mod Ringkøbing

Team Esbjerg fik årets første sejr i Blue Water Dokken, hvor de vandt med 30-19 mod Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing kom foran 1-2, men så satte Team Esbjerg sig solidt på kampen. Efter ni minutter viste måltavlen 5-2 i hjemmeholdets favør.

Gæsterne fra Ringkøbing havde mere end svært ved at score, og da samtidig Team Esbjerg havde godt gang i angrebsmaskinen kom de foran med 15-5 med seks minutter tilbage af første halvleg.

Med lidt over tre minutter til pausen gjorde Ringkøbings Jane Mejlvang det til 15-6, men der blev ikke scoret mere i første halvleg.

I anden halvleg kom Team Esbjerg på 20-9 med ti minutter tilbage af opgøret, og opgøret var fuldstændig drænet for spænding.

Derfor benyttede Team Esbjerg sig af bredden, hvilket gjorde, at alle holdets markspillere på kom på måltavlen i opgøret, som endte med en hjemmesejr på 30-19.