Talentfuld venstre fløj forlænger med Team Esbjerg

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Team Esbjerg mister frem mod den kommende sæson flere af deres bærende profiler i skikkelse af Jenny Alm og Laura van der Heijden. Dog har vestjyderne også sikret sig noget kontinuitet frem mod den kommende sæson, idet Maria Mose Vestergaard har forlænget sin kontrakt i klubben.

Oven på DM-guldet i sidste sæson har Team Esbjerg i denne sæson levet en tilværelse med både op- og nedture – således leverede esbjergenserne indledningsvist flotte præstationer i både Champions League og Primo Tours Ligaen.

Siden er præstationerne og deraf også resultaterne dog svigtet – og udsigterne til guld i begge turneringer ser for øjeblikket relativt dystre ud i forhold til tidligere på sæsonen.

På den positive front har Team Esbjerg dog formået at holde på ét af deres fløjtalenter i truppen, som allerede i sidste sæson fik sit gennembrud i den danske liga.

Maria Mose Vestergaard har således nemlig forlænget sin kontrakt med Team Esbjerg for yderligere to sæsoner – og det var et tilbud, som venstrefløjen ikke kunne sige nej til, da hun modtog det.

– Jeg synes, jeg har været inde i en rigtig god udvikling det seneste år. Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at få meget spilletid i de næste to sæsoner, så jeg kan blive en endnu bedre håndboldspiller. Et tilbud om en toårig kontrakt kunne jeg ikke sige nej til, fortæller Maria Mose Vestergaard i en pressemeddelelse.

Før nytåret og EM-pausen i december var Maria Mose Vestergaard med inde i landsholdsvarmen, da hun blev udtaget til en boblertrup blandt Klavs Bruun Jørgensens udvalgte – en skade satte dog en stopper for den udtagelse.

Cheftræner Lars Frederiksen glæder sig da også over, at han får lov til at beholde sin talentfulde venstre fløj i truppen som minimum i de næste to sæsoner.

– Hun er en af vore egne spillere, og det glæder mig meget, at hun har valgt at fortsætte i klubben. Maria har gennemgået en stor udvikling i denne sæson, hvor hun har taget skridtet fra lovende ung spiller til at være en bærende kraft på holdet, udtaler Lars Frederiksen.

Maria Mose Vestergaard har hidtil scoret 42 gange i sæsonen og derved den fjerdemest scorende spiller for vestjyderne i Primo Tours Ligaen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu