Skadesplagede GOG fik revanche

GOG er hårdt ramt af skader for tiden, men onsdag aften lykkedes det dem at få revanche mod Tønder, som de tabte første opgør til.

GOG er uden storskytterne Frederik Clausen og Andreas Holst, mens Lasse Møller også har døjet med problemer, men dog spillede i dagens opgør.

Trods skavankerne kom GOG foran 2-6, hvilket fik Tønder til at forlange timeout blot ti minutter inde i kampen.

Tønder fik derefter arbejdet sig tilbage i opgøret, hvor de fik reduceret til 5-7, men fra stillingen 6-8 trak GOG atter fra og kom på 6-13 med fire minutter tilbage af første halvleg.

Hen mod slutningen af første halvleg fik Tønder gang i målscoringen, men alligevel endte sønderjyderne med at gå til pause bagud med 9-15.

I anden halvlegs begyndelse udbyggede GOG føringen til 12-20 og med ti minutter igen var stillingen 20-27 til gæsterne fra GOG.

I slutminutterne fik Tønder pyntet på resultatet, der blev 25-31 til GOG.