Oliver Jørgensen

Pokalmestre kom ned på jorden igen

Onsdag aften tog de nykårede pokalmestre fra Skjern imod KIF Kolding København, hjemme i Skjern Bank Arena. Men modsat weekenden, måtte de grønblusede gå skuffet i omklædningsrummet efter kampen.


Efter den helt store triumf i weekenden, hvor det lykkedes for Skjern Håndbold at blive pokalmestre, skulle de spille årets første kamp i 888-ligaen. Modstanderen hed KIF Kolding København, der måtte nøjes med en skuffende 4. plads i weekendens Final4-stævne.


Det kunne dog ikke ses på banen, hvem der lige var blevet pokalmestre. Gæsterne fra Kolding var godt forberedt defensivt og i målet havde Kasper Hvidt fundet en af sine gode dage frem.


Holdene fulgtes til 4-4, men så trak gæsterne fra til 4-8. Gennem hele kampen havde hjemmeholdet store problemer ved at spille sig igennem Kolding-forsvaret og når de endelig gjorde, stod en velspillende Kasper Hvidt i vejen.


Gæsterne kunne gå til pause foran 8-10.


Efter pausen kom Skjern tilbage og kontakt var der ved 10-10. Kolding formåede ikke at score i små 10 minutter, bl.a. fordi at weekendens pokalfighter Tibor Ivanisevic igen stod en god kamp. På dette tidspunkt var han tæt på de 50 %.


Men ligesom at Skjern kom tilbage, holdte de sig en lang scoringspause og KIF kunne igen trække fra. En velspillende Bo Spellerberg kunne gøre det til 11-15 og derfra så det svært ud for hjemmeholdet.


KIF holdte stand og kunne tage begge point med hjem. Lasse Mikkelsen scorede til slutstillingen 18-21.


Med sejren spiller Kolding sig op på en 5. plads i ligaen, 1 point efter Skjern på 4. pladsen.


 


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER